Betaalmogelijkheden

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Mollie. Mollie zorgt ervoor dat jouw geld veilig van je bank naar ons gaat.

Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra je betaling is ontvangen krijg je hiervan een bevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. Omdat Mollie het betalingsproces uit handen neemt, zie je ‘Mollie’ of ‘Stg Mollie Payments’ op je bankafschrift staan.

  • iDEAL: De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Je maakt het geld over vanaf je eigen rekening, via het online bankproduct van je eigen bank.  
  • Bancontact: Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving.
  • Giropay: Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd.
  • SOFORT Banking: Je kan met Sofort GmbH direct betalen met je eigen gegevens voor internetbankieren. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving.
  • Belfius Direct Net: Met betalen via Belfius word je doorverwezen naar je eigen bankomgeving om de betaling te voldoen. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving.
  • KBC/CBC Betaalknop: De KBC/CBC-betaalknop is een bekende betaalmethode in België waarmee je eenvoudig online kan betalen.

Kadobonnen

Heb je een kadobon of kortingscode ontvangen, dan kun je deze gebruiken bij het afrekenen in onze webshop. 

Kadobonnen hebben geen geldigheid van 1 jaar.

Winkelwagen
Scroll naar boven