Bezorgen & Afhalen

Wij maken voor de bezorging van je bestelling gebruik van de diensten van PostNL. Onze ervaring is dat PostNL, buiten de extra drukke feestdagen, binnen Nederland 1 werkdag nodig heeft voor de bezorging van je bestelling. Binnen Beuningen of Druten kan het zijn dat je bestelling door een van onze eigen bezorgers wordt afgegeven. Hierdoor kunnen wij verschillende pakketten op een route plannen waardoor we minder belastend zijn voor het milieu.
* PostNL bezorgt je pakket van maandag t/m zaterdag.

Laat je bestelling thuis bezorgen of afhalen

Je kunt ervoor kiezen om je pakket thuis te laten bezorgen of om het pakket af te halen.
Wil je het bezorgmoment wijzigen? Gebruik dan de PostNL-app. Zet de notificaties aan en je krijgt bericht zodra je het bezorgmoment kunt wijzigen.

Niet thuis op de dag van levering?

Als je niet thuis bent op het moment van levering, dan zal de bezorger proberen het pakket bij je buren af te leveren. Mocht dit niet lukken, of je hebt specifiek aangegeven het pakket niet bij de buren te laten bezorgen, dan gaat het pakket naar de dichtstbijzijnde PostNL locatie. Je ontvangt dan een kaartje met de ‘niet-thuis’ code in de brievenbus. Met deze code kun je op ‘Track & Trace’ zien waar je het pakket kunt ophalen.
*Let op! Je dient het pakket binnen 1 week op te halen bij de PostNL locatie, anders komt het pakket retour naar ons. Neem een geldig legitimatie bewijs mee als je het pakket gaat ophalen.

Afhalen

Je kunt de bestelling ook gezellig komen afhalen in de winkel (Kerkplein 82 6641MD Beuningen). Kijk gerust nog even rond onder het genot van kopje thee. Kies tijdens het afrekenen voor de optie afhalen of stuur een appje naar +31625327648. Als je ervoor kiest om de bestelling af te halen betaal je geen bezorgkosten.

Bezorgkosten

Bij ons betaal je voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van de bestelling een vaste bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het afleveradres.

BrievenbuspakketStandaard pakket
Nederland*€ 4,10€ 6,15
Belgiën.v.t.€ 9,00
Duitslandn.v.t.€ 9,50


* Toeslag en levertijden op de Waddeneilanden: De Waddeneilanden hebben een bezorgtoeslag van € 9.00. PostNL levert je bestelling naar het desbetreffende eiland. Een bestelling die afgeleverd moet worden op de Waddeneilanden kan een langere levertijd hebben.

Levertijden

Wij streven er naar om binnen 3 dagen, na het bestellen, het pakket voor verzending over te dragen aan PostNL. Afhankelijk van de voorraad en de langere levertijden kan dit afwijken.

Vakantie

Van 25 juni tot en met 17 juli hebben wij zomervakantie. De bestellingen die geplaatst worden vóór 24 juni, zullen die vrijdag nog worden verzonden. De bestellingen t/m 18 juli worden weer verzonden vanaf 19 juli. De winkel (Kerkplein 82, Beuningen) is wel geopend in deze periode dus loop daar gerust binnen voor onze lekkere thee.

Met kerst zijn we een paar dagen vrij om te genieten van elkaar en het lekkere eten. Alle bestellingen tussen 23 en 27 december worden verzonden op 28 december 2021. Fijne feestdagen!

Bestellingen vóór 30 december 14:00 worden op 30 december verzonden. Bestellingen daarna worden weer verzonden op 5 januari 2022. Fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar! De winkel (Kerkplein 82, Beuningen) is gesloten op 31 december vanaf 14:00 uur tot en met 3 januari. Vanaf 4 januari zijn we weer geopend. Loop in deze periode dus loop daar gerust binnen voor onze lekkere thee.

Winkelwagen
Scroll naar boven