Binnen bij Catoos is de plek waar je moet zijn voor verse losse thee van Catoos (catoos.nl). Je kunt hier thee proeven en winkelen. Voor de (jonge) kinderen is er een klein speel hoekje zodat je rustig kunt genieten van je kop (ijs)thee terwijl je shopt.

We hebben een grote diversiteit aan spullen zoals thee, chocolademelk, koffie, babyspullen (o.a. Sophie de Giraf en BIBS spenen), zoutlampjes en droogbloemen (de Winkel van Maartje). Maar natuurlijk ook veel keuze aan kant en klare, en zelf samen te stellen kadopakketten zoals jullie van Catoos gewend zijn.

Het tweede en derde Binnen bij Catoos – Avonduur komen er aan op 21 oktober en 4 november van 20:00 tot 22:30. Maartje komt een leuke workshop verzorgen waarbij je leert om een droogbloemenkrans te maken.

Kom je gezellig langs bij Kerkplein 82 in Beuningen? Vragen of advies nodig? Spreek me in de winkel gerust aan, ik heet Susan!

Nieuw

Handsfree badcape – Brown

Maak het badderen van je baby relaxter met de hands-free badcape. De grote badcape met capuchon heeft een pootje met klittenband die ervoor zorgt dat je zelf droog blijft en beide handen vrij hebt.

Winkelwagen
Scroll naar boven